- Test podstawowy
- Test specjalistyczny wziewny
- Test pyłkowy
- Test barwników i konserwantów
- Test identyfikacyjny
Pamiętaj – alergia jest do wyleczenia !
Test podstawowy | |||
| MĄKI | |||
| jęczmień | |||
| kasza gryczana | |||
| kukurydza | |||
| proso | |||
| owies | |||
| ryż | |||
| żyto | |||
| sezam | |||
| orkisz | |||
| pszenica | |||
| gluten | |||
| drożdże | |||
| RYBY | Fish mix I |
| dorsz |
| śledź |
| flądra | Fish mix II |
| węgorz |
| małże |
| krewetki |
| łosoś |
| sardynka |
| sola |
| dorsz |
| śledź |
| makrela |
| flądra |
| łosoś |
| FUNGI – grzyby pleśniowe | Fungi mix I |
| Cheatonium glob. |
| Cladosporium fulv. |
| Cladosporium herbarum |
| Fusarium spp. | Fungi mix II |
| Penicillinum Brevicompactum |
| Penicillinum expansum |
| Penicillinum notatum |
| Alternaria tenius |
| Candida albicans |
| Cladosporium herbarum |
| MLEKA |
| białko mleka krowiego |
| laktoza |
| soja |
| JAJA |
| żółtko jaja |
| białko jaja |
| MIĘSA |
| wołowina |
| cielęcina |
| kurczak |
| baranina |
| wieprzowina |
| WARZYWA |
| fasola |
| marchew |
| cebula |
| ziemniak |
| szpinak |
| pomidor |
| UŻYWKI |
| kawa |
| kakao |
| miód |
| cukier |
| herbata |
| SIERŚCI ZWIERZĄT |
| kot |
| wół |
| pies |
| kacze pierze |
| gęsie pierze |
| świnka morska |
| koń |
| wełna owcza |
| INSEKTY |
| pszczoła |
| komar |
| osa |
| OWOCE |
| jabłko |
| morela |
| banan |
| wiśnia |
| agrest |
| grejfrut |
| cytryna |
| pomarańcze |
| brzoskwinia |
| gruszka |
| malina |
| porzeczka |
| truskawka |
| ORZECHY |
| migdał |
| orzech laskowy |
| orzech ziemny |
| orzech włoski |
| ROZTOCZA |
| kurz domowy |
| roztocze mąki |
| PYŁKI |
| olcha |
| brzoza |
| leszczyna |
| wierzba |
| ambrozja |
| bylica |
| lebioda |
| świerk |
| sosna |
| babka |
| żyto |
| lipa |
| kukurydza |
| TRAWY MIX |
| Arrhenatherum |
| Cynosurus |
| Cristatus |
| Dactylis glomerata |
| Lolium perenne |
| Poa |
| Anthoxanthum odoratum |
| Festuca rubra |
| Agrostis tenuis |
| Bromus molis |
| Alopecurus prat. |
| Phelum pratenese |
| Holcus lanatus |
12 427 17 17







